Sunday, January 28, 2007

Dezerterja

Danes sta jo Boris in Tina popihala domov. Cez ene 9 ur bosta imela ta hud del poti za sabo. Drzte pesti, da se ne bo Borisu strgalo na tistem tesnem frcoplanu.

8 comments:

Anonymous said...

smo drzal in zdej jima damo dva dni za aklimatizacijo, pol bo pa treba spet zacet kej na salso hodt. ;))))

Anonymous said...

Halo halo iz Ljubljane :)...
no midva sva koncno prispela domov. V San Joseju sva mogla biti 3h pred letom na letališču... samo zato, da so nama potem notri lahko prodajali vodo po 500 SIT :) (jst sem se vedno na SITih...jah smo glih sli, ko so jih uvedli :)). Prestop v Miamiju ni bil prestop, ampak 2.5 urno cakanje na letaliscu, kjer sem se potolazila z zelo dragim a zelo dobrim Cinamon Dolce Latte :). V Amsterdamu je minilo hitro, v Benetke pa sva zaradi ugodnega vetra prispela celo pol ure prej. Sledila je še 2.5 urna voznja domov in ze je bilo veselje, ko je pes prisibal iz za vogala. Zdej se s tezavo navajava na mraz... tako da uzivajta v temperaturah.

Unknown said...

No potem te je Loti le prepoznala... :)
Sta dobila exit seats na el aeroplanu?

Anonymous said...

Sva... razen Amsterdam-Benetke, sam tist je trajal samo uro in pol. Boris je tut vzel televizijo :)... je kar hitro minilo, edino spala sva bolj malo. No zdej sva se ze naspala, pa zaenkrat se nimam problemov s casovno razliko :).

Anonymous said...

Aja, a pol se je boris tut dal lokalnemu frizerju ostric?!?!?!?! Me zanima, ce ga bomo mi prepoznal, k ne znamo tok dobr vohat, k Loti. ;))))))

Anonymous said...

Hola,
Ja jaz pa imam probleme s casovno razliko (glej cas posta:)).
Aeroplani: SJO-MIA -> erste klasse(ni jih cez exit seatse na A320); MIA-AMS -> cisti n.... (ni bil isti aeroplan kot za tja in so bli exit seatsi vec al manj strel u prazno-so imeli steno pred seboj - spal sem vsega skup eno uro); AMS-VZE -> niso exit seats sam je bil avion n apol prazen, tako da sem bil pol leta cez tri sedeze (prvo polovico sem pa na sreco zaspal:))
Airport Control: V Miamiju so bli tecni kot nikjer do sedaj - naju je en big mamma na salterju nazaj poslala, ker nisva imela pravilno izpolnjenega "VISA kartoncka" -> v adress v "Statesih" moras seveda vpisati "Transfer to Amsterdam" -> kaj st avidva to za ena da tega nista vedla->ajde nazaj pa izpolnit pol pa nazaj pridta. Enmu atu (Italijanu) so tezil ko zmesani ker je imel en whiskey iz Duty-a -> "nema stari tle pr nas tega, bacaj!" - 150 ml so vzeli cisto resno!
V Amsterdamu mi je polcajka ful zatezila ker sem imel ocala na glavi (ne na oceh - na laseh!) -> "Please sir, take the glasses off please -> no edino tu pa niso tezil za izdelke kupljene v Duty-u.
Tinin passport je zdrzal do konca, ceprav se mu zdej pa ze s taprave strani vidi kaj je narobe z njim -> mora iti nujno po novega.

P.S. - tiste pol obdelanega oreha je se zmeraj on!

Unknown said...

Uff, vidim da naju caka naporna pot nazaj... Oreh kar namoci v Malibu, da bo ready, ko prideva nazaj :)
Sem kupil saj-ves-kaj :)

Anonymous said...

ok, zdej pa nehite s temi sifriranimi sporocili, k mi nc ne stekamo! Grrrr!;)