Friday, January 26, 2007

Poas

ali po domace vulkan, ki ga ni -- drugic. Danes smo sli na Poas. Zadeva je visoka tam nekje 2500m in je eden redkih vulkanov, kjer te lokalni avtobus pripelje skoraj do kraterja (preostane ti samo se ene pol kilometra za prehodit). Kar je malo manj navdusujoce je dejstvo, da zadeva lezi sredi t.i. cloud forresta, kar pomeni, da je vecino casa potopljen v oblak oz. po nase v gosto meglo. No tudi tokrat ni bilo drugace. Stali smo na robu zrela, pa se ni videlo tistih par deset metrov do kraterja napolnjenega z vodo. Smrc.

From Leaf Frog

Je pa vegetacija res fantasicna tu okoli.

From Leaf Frog


From Leaf Frog


From Leaf Frog

2 comments:

Anonymous said...

Dragi popotniki.
Takole je bilo slisati predno ste odrinili: tina hoce le papige in delfine, damjana noce prevec hodit, david noce americanov, jaz pa bi kako plazo,pa če 17 dni tam lezim... pa berem in cakam, kdaj predragi sodelavec pride na vrsto, pa nic.
in danes je pocilo; sanjala sem, da se je vrnil v sluzbo in cel teden razlagal le, kako se je vozil z busi in trajekti in kako ga je vse zulilo po trebuhu in po podplatih... ker vsi vemo, kako zna bit napadalen, ko ni zadovoljen: FOR THE GOD SAKE, PELTE GA ZE ENKRAT NA TO PLAZO (z ravnih morjem)!!!!! IT'S a matter of life and death!
ps. foto sesni naj bodo cimobseznejsi.
in - pazi to - snezni pozdrav od tod. tina

Anonymous said...

Hola,
Ne sej ni tako hudo. Smo bili celo na dveh plazah (Uvita in Ometepe) in dveh spajih (eden cist natural v enem gozdu...). Tako da so me za silo zadovoljil. Edino kar pa nismo videl so pa res delfini(baje da se mal izogibajo teh krajev v tem letnem casu :(() in pa tardece papige (zelenih je polno...). Aja..pa do sedaj razen za steklom se nobene kace. Je pa polno martinckov pa kaksen gecko se na vsake tolko casa pokaze.